2023. január 27. 17:22 - AranyKarika

Szívből szívesen....

Szíves kosárka Valentinra vagy anyák napjára

 

Ha akad egy kis szabad időm, akkor nézelődök, keresgélek a neten, így akadtam rá, erre a textil szívecskékből varrt kosárkára. Mivel közeledik a Valentin nap, gondoltam feltöltöm, hátha valakinek kedve lesz elkészíteni.Nagyon egyszerű és gyorsan elkészíthető.

Színes anyagból a barátnődnek is aranyos, kedves ajándék lehet, bármi belerakható. 

Sokunk párja kedvel a tv előtt "punnyadni" és a távirányító gombjait nyomkodni, így biztosan jó hasznát veszi ha nem kell keresgetni a kapcsolót, hanem mindig ebben a "szerelmes" kosárkában találja.

A képet jobban megnézve, nem kell hozzá nagy szakértelem a varrás terén, némi poros anyag maradék, egy kis flíz amit a méteráru boltban lehet vásárolni.

 

A szívecskéket kivágod, színt a színével szembe fordítva összevarrod, egy kis nyílást hagyva a csöcskénél.Kifordítod, kitömöd a vatelinnel, vagy vattával, és összeöltöd a nyílást.

Akkora aljat szabsz a kosárkának amekkora szükséges a megvarrt szívekhez, összerendezed őket egymás mellé, leméred, ennek megfelelő anyagot kiszabsz, duplán meg egy ugyanekkora darab vatelint is, majd összefogod színt színnel, hozzáfogva a vatelint is, egymáshoz varrod őket, majd kifordítás után a nyílást itt is összevarrva, ráöltögeted a szíveket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr8017894857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása