2020. december 13. 15:28 - AranyKarika

19+1 TUTI TIPP , nemcsak VALENTIN NAPRA

days.jpg

A Valentin-nap nem azt jelenti, hogy csak ezen az egy napon kell szeretnünk a másikat. Rohanó, stresszes világunkban szerintem igenis fontosak az ilyen napok , amikor egy kicsit még jobban odafigyelünk egymásra. Még jobban kifejezzük érzéseinket egy csokor virággal, egy apró ajándékkal.

 Valentin napra akármilyen ajándékot  választasz,  fontos, hogy lásd meg a Valentin-nap igazi értelmét. Ne a giccset lásd benne, hanem vedd észre, hogy ez egy olyan nap, amikor többféle eszközzel, elmondhatod kedvesednek, hogy mennyire szereted, mennyire fontos számodra. Milyen jó, hogy Ő van és, hogy  melletted van!

 

Hogyan mondjam el, hogy SZERETLEK?

Az egyik legértékesebb szavunk és mégis van, aki nagyon nehezen tudja kimondani, és van, aki olyan gyakran használja, hogy elveszíti a jelentőségét… Akkor, hogy is legyen?

Biztos találkoztál már olyan emberrel akin „a vak is látta, hogy szerelmes”, de takargatta, nem tudta mit kezdjen az érzésével…

A lehető legjobb, ha felvállaljuk, és megtesszük magunkért, hogy nem szégyelljük érzéseinket és gondolatainkat.

Ha olyan nehéz kimondani, akkor fejezd ki apró, kedves, jelképes dolgokkal, amikkel szavak nélkül is elmondhatod kedvesednek, hogy mennyire szereted, mennyire fontos számodra. Milyen jó, hogy Ő van és, hogy  melletted van!

Íme, 19+1 ötlet, nemcsak Valentin napra, amivel elmondhatod neki, hogy szereted! Egyszerűségükben rejlik a nagyszerűségük, hiszen a legtöbben csak a jelképes ajándékot szeretik Valentin napon. 

 

1.  REGGELI KÁVÉ csokival

Ehhez az ötlethez csupán két dolgod van, veszel egy doboz szív alakú csokibonbont 

Reggel kelj fel korábban mint a párod, főzz egy finom csésze kávét neki, tégy  mellé néhány szem csokit. Itt csak az a bibi, hanem kávézik. De légy kreatív, helyettesítsd a kávét teával, a csokit pedig keksszel.

coffee_3095242_960_720.jpg

 2.  TŰZDELT ALMA

Csempéssz ki a kamrából kora reggel egy almát, keresd meg a sütiszaggatóját a párodnak, és vágj vele ki egy darabot az almából, sajtból kivágottal pedig pótold azt. Tipp : terítéskor rakd a tányérjára

Jah, nincs neki szív alakú szaggatója? Akkor fogj egy kést és próbálkozz azzal... még jobban fogja díjazni a meglepetésedet.

fruit_3072626_960_720.jpg

3. LÉGY AKTÍV SEGÍTŐJE A KONYHÁBAN....legalább ezen a napon

 Ennek az ötletnek a megvalósítását teljesen rád bízom, mindenesetre a nők többsége a mosogatást engedi át a legszívesebben a konyhájában....�

gastronomy_2021780_960_720.jpg

4. SZÍVECSKE KÖNYVJELZŐ 

Varrj egy darab piros anyagból szív alkaú könyvjelzőt. Csempészd be a könyvébe amit éppen olvas.

Nem olvas könyvet? Akkor az újságba... azt minden férfi olvas...�❣

heart_792080_1920.jpg

5. SZÍV A KAVICSOKBÓL

 Sok nő szeret kavicsot gyűjteni mindenütt. Ahol járnak, mindig kerül a zsebbe egy-egy szép darab.Szedd elő a fiókból és rakj ki a párod szekrényére, asztalára egy szív alakot belőlük.

6. RAJZOLJ SZÍVET A DERES ABLAKRA

Na, ehhez az ötlethez nem kell sem pénz, sem tehetség, csak némi  szerencse, hogy éppen Valentin nap reggelén deres legyen az ablakotok és kanyaríthass rá egy óriási szívet.

heart_1986609_960_720.jpg

7. ÉRINTSD MEG LÁGYAN A KEZÉT

 Vidd el sétálni, beszélgessél vele....kiránduljatok oda, ahová már régóta szeretnétek elmenni.... 

heart_1728511_960_720.jpg

 

8. SZERELMES LAKAT

Vegyél egy lakatot és vésesd bele a neveteket. Találj neki egy jó helyet a lakásban és várd, hogy mikor veszi észre...

heart_2381569_960_720.jpg

9. RAJZOLJ ÉS MONDD ......

 Rajzolj az ujjadra,  tartsd a szeme elé amikor nem számít rá, és mondd neki, hogy szereted.

love_2012531_960_720.jpg

 

10. LEPD MEG EGY SZÁL VIRÁGGAL

 A legtöbb nő imádja a virágot... hogy milyet válassz? Ha tudod, mi a kedvence, akkor nincs gondod. tavasz elején egy cserép primula, jácint is nagyon kedves virág. A vörös rózsa a szerelem jelképe, de ezt biztosan te is tudod.

love_3269674_960_720.jpg

11. LAKÁSKULCSOT AJÁNDÉKBA

 Ha már régóta érlelődik benned, hogy a  szerelmednek adsz egy lakáskulcsot, szeretnél vele összeköltözni, akkor a Valentin nap erre klassz alkalom. A képen látható módon nagyon ötletesen meg tudod adni a módját. Nincs olyan aki ezt ne díjazná.... és ez a cél , nem igaz?

marry_4765069_960_720.jpg

 

12. ROMANTIKUS VACSORA

 Vidd el vacsorázni a párodat, vagy ha nőből vagy, akkor főzd meg a kedvencét és tégy az asztalra két pohár bort, egy kis romantikus körítéssel. A hatás nem fog elmaradni.

love_1951386_1920.jpg

13. VÉGY NEKI CUKORKÁT

 

...ez lehet nyalóka is

valentine_636834_960_720.jpg

14.   EGY DOBOZ BONBON

 A legtöbb nő szereti a csokoládét. Egy alkalomhoz illő bonbont biztosan szívesen fogad.

valentines_day_2057745_1920.jpg

 

15. KÉSZÍTS EGY KREATÍV KÉPET

 Nem vagy valami kreatív? Ez a kép magáért beszél. Nagyon aranyos ötlet, csak két kavics és egy kartonlap kell hozzá.

Ennyire te is tudsz rajzolni, mint a képen látható. 

valentines_day_2061434_960_720.jpg

16.  LEVÉL A TÁVOLBÓL

 Írd le az érzéseidet , mit érzel ha meglátod, ha nincs veled, ha belenézel a szemébe... mi az ami tetszik benne, mi az ami miatt beleszerettél. 

valentines_day_3940841_960_720.jpg

17. TAKARD BE.....

Sokat dolgozik? keveset vagytok együtt, nem tudod neki elégszer kifejezni, hogy mennyire fontos neked? Most is éppen alszik???? Szórj rá, terítsd be szárított rózsalevéllel, apró, piros kartonból  kivágott szívecskékkel.

valentines_day_3944838_960_720.jpg

 

18. Borozgatós beszélgetés

 Egy üveg bor és egy jó hangulatú beszélgetés már biztosan rátok fér ebben a rohanó, munkával, tennivalóval teli világban.

parosan_szep_az_elet.png

19. "Fűts be" neki estére 

Egy romantikus estére már a nap elején ráhangolhatod a párodat. Egy csésze kávé vagy tea az ágyba, napközben egy telefon, egy sms, vagy egy email... Hazafele beszaladsz egy üveg borért vagy pezsgőért, a virágosnál vegyél egy szál rózsát.....a többit a fantáziádra bízom.

candles_2000135_1920.jpg

 

20. Ajándék a kedvesednek

 Szeretnéd kifejezni a szeretetedet , valami olyan meglepetést szeretnél, amit akár kettesben is használhattok? Na nem kell mindjárt valami "olyanra" gondolni. Van itt más is! Egy személyre szóló, szép páros pezsgő vagy boros szett, amire rágravíroztatod a neveteket, a jelképeteket, a kedvenc benneteket összekötő mintát. Ebben segítek neked, vedd fel velem a kapcsolatot. 

 no_es_ferfi_boroson.jpg

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet,

egy alkalomhoz illő gravírozott üveggel, rajta személyre szóló felirattal, ami örökre emlékeztet majd rád!

Tapasztald meg az örömöt, amit a páratlan ajándékoddal okozol!

 

Szeretném kifejezni érzéseimet egy mesélő üveggel

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr7216335380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása