2022. augusztus 07. 09:56 - AranyKarika

Táska, megunt pulcsiból

Csináld magad - DIY

Itt az őszi szekrény pakolás időszaka. Ilyenkor a kiselejtezzük sokan a már megunt holmikat , hogy helye legyen az idei szezon legújabb darabjainak. Vannak azonban olyan holmik a szekrényünkben amit kár lenne kidobni. Egyszerűen, házilag készíthetünk belőle pl. táskát.

Nem kell hozzá más mint egy varrógép és némi anyagmaradék, ami bizonyára akad a fiókban vagy egy másik megunt pulcsidból használhatod fel az anyagot.

Találtam a neten egy képet, ami alapján te is elkészíthetsz egy táskát a megunt, kinyúlt pulcsidból.A képen látható mintát elkészíted vagy felrajzolod az anyagra szappannal vagy ceruzával a mintát. Kivágod és az anyag színeit egymással szembe fordítva összevarrod őket. Elszeged a varrásszélességet cikk-cakkal vagy overlockal. Ha ügyes vagy egy ugyan akkora bélést is csinálhatsz bele, ezzel együtt megvarrod a táska fülét. A bélére zsebet is varrhatsz, igényednek megfelelően.

A virágokhoz egy csíkot szabsz ki valamilyen anyagból a képen látható mintára összehajtogatod és egymáshoz varrod a széleket. Miután elkészítettél annyit amennyit a táskára szeretnél varrni, ráhelyezed ízlésednek megfelelően és felvarrod az anyagra.

Íme, egy ötletes darab.

 

20143.jpg 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr2617902469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása