2022. október 31. 18:56 - AranyKarika

Téli , meleg házi csizma textilből.. :)

Szabásmintával

Praktikus és hasznos ajándék karácsonyra, születésnapra. Csak a láb méretet kell kipuhatolnod attól akinek szeretnéd elkészíteni.

Nem kell hozzá nagy tudás a varrása egészen egyszerű. Készíts mintát a szabáshoz a rajznak megfelelően.

Puha termo vagy plüss anyagból varrd meg. A talpához fogjál egy vastagabb réteg flies,vatelin anyagot a bélés és a színanyag közé.

Szélére szőrmét vagy fehér termo anyagot tegyél. Pomponnal díszítheted.

 

A pompont így készíts el.

http://szinesgombolyagok.hu/kotes/pompon-keszites-lepesrol-lepesre/

Vágják ki két egyforma korongot egy vékony műanyag lapból vagy egy vastagabb kartonból. A közepét jelöld be. Ott egy kis köröcskét vágjál ki és azután addig vágd be ollóval.Mindkettőn készítsd el ezt. Amikor ez megvan akkor a fonalat tekergesd körbe a képen látható módon. Ha sűrűn betekered akkor egészen kövér pompont kapsz.Amikor ez megvan akkor egy kissé kb. fél cm-re húzd szét a két korongot és egy szál fonallal köss csomót a két lap között.Ha hosszabbra hagyod akkor ezzel fel is varrhatod ha szükséges.ész is vagy. Díszítheted vele ruhádat, sapkádat, babaruhákat, kendőd sarkait, horgolásnál, kötésnél a pulóveredre, szoknyád derekára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr3817894861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása