2018. november 21. 21:02 - AranyKarika

Karácsonyi Ötlettár-Ötletes ajándékok, dekorációk leírással, képekkel

Ingyenesen letölthető e-book

 

mock-00037_1.png

 

Közeledik az év legszebb ünnepe, a Karácsony. Ilyenkor nemcsak a lelkünket , szívünket öltöztetjük ünneplőbe, hanem a lakásunkat irodánkat, szobánkat is ünnepi hangulatba hozzuk.

Ehhez adok Neked tippeket a Karácsonyi ötlettár című könyvemben, ahol 19 oldalon írom le és mutatom be az ötletes karácsonyi tippeket.

Az ajándékötletek, dekorációk  mindegyikét könnyen megvarrhatod, elkészítheted, akár a gyerekek is besegíthetnek ebben. 

MIbe kerül neked ez a könyv?

A KARÁCSONYI ÖTLETTÁR  a Tied lehet  ingyenesen, online formában, mert szeretném, ha te is éreznéd az alkotás örömét, ha boldogan, elégedetten állnál fel a varrógép mellől és a kész munkákkal díszítenéd a lakásodat, irodádat, vagy ezek egyikével ajándékoznád meg a barátnődet.

„ A boldogság nem egyéb, mint a tettek melegsége, az alkotás felett érzett megelégedettség.”

Antoine de Saint – Exupéry

 Ehhez nem kell más, mint egy kis kreativitás, alkotói vágy, némi varrni tudás, varrógép, tű, cérna, olló, piros, zöld anyagmaradékok,dekorfilc, némi gyöngy.

Kattints a képre és letöltheted

 

otlettar.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr7614385870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása