2018. november 29. 21:52 - AranyKarika

Hamupipőke életét egy cipő megváltoztatta, gondold csak el, hogy mire képes akkor egy rád szabott ruha?!

Ingyenesen letölthető e-book

miert_varrattass.png


 Több mint huszonkilenc évig gyakoroltam a szakmát, nap mint nap készítettem a női ruhákat méretre, így erre a kérdésre az alábbi indokokat tartom a legfontosabbnak.

1. Ha varratod a ruhádat az azt jelenti, hogy teljes mértékben a te egyedi igényeidnek és vágyaidnak megfelelően készíti el a varrónőd, ezért minden apró részletét imádni, szeretni fogod.

 2. Sok nő számára fontos az, hogy olyan ruhában jelenjen meg a munkahelyén, találkozókon, randin, ami rá van öntve”, látszik, hogy csak az övé, amit előtte más még nem viselt.

 3. Te választod ki, hogy milyen anyagból készüljön el a ruhád. Ha tanácstalan vagy a méteráru boltban segítenek, vagy kérd meg a varrónődet, hogy menjen el veled anyagot választani.

 4. Sokan anyagi megfontolásból, egy divatlapból, katalógusból vásárolnak, ami konfekció méretre készült, s nem biztos, hogy pontosan illik az alakjukra. Megeshet, hogy a postán küldött ruha kicsi vagy nagy… s ráadásul akkor is csak el kéne menni, alakíttatni, az meg még plusz költség és már ott is vagy, hogy a varratás jobban megéri. Egy jó varrónő levarrja neked, így pontosan a tiéd lesz, ráadásul olyan anyagból, ami neked tetszik, illik az egyéniségedhez.

5. Egy „saját ruhában” megjelenő nő, ami rá van szabva, illik hozzá, kiemeli az alakját mindig elismerő pillantásokat vált ki még a barátnők szemében is, nem beszélve arról, hogy mekkora magabiztosságot kölcsönöz a viselőjének.

vintage-ice-cream-parlor-635256_960_720.jpg

Mivel a ruhádat teljes egészében egy varrónő fogja elkészíteni, ezért teljes mértékben az ő szakértelmére kell hagyatkoznod. Rá kell bíznod magad. Ha régóta varr rád, akkor ez nem okoz gondot számodra, ha most mész, először akkor előtte nézd meg a honlapját, beszélj olyan emberekkel, akik hozzá járnak.

Annak érdekében, hogy azt a ruhát kapd, amit megálmodtál, elengedhetetlen, hogy olyan emberre bízd az elkészítését, akiről tudod, hogy szépen, profin és pontosan dolgozik.

Huszonhét évi munkám során látnom kell azt, hogy az embereknek az a legfontosabb, hogy olcsó legyen a munka. Így elmennek ismerőshöz megvarratni, javíttatni.  De nem egyszer, nem kétszer landolt nálam az elcseszett munka, de én bevallom, visszautasítom mindig, mondván, hogy akinek fizettek érte, annak vigyék vissza korrekcióra. A saját munkámat bármikor javítom, hiszen csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, tartja a mondás. De ha ló nincs, szamár is jó alapon nem dolgozom senkinek.

dolgozom.jpg

 

Tehát nem árt szem előtt tartanod, hogy ha valaki nagyon olcsón dolgozik, akkor vajon szép is lesz-e az eredmény.

Azt javaslom, ha már megveszed a drága anyagot vagy egy készruhát egy boltban, mindenképpen olyan emberhez vidd el,varratni, javíttatni, alakíttatni aki egy picivel drágább, de cserébe csodás ruhát varr neked, mintsem valakit, aki kifejezetten olcsó, de megbízhatatlan és csúnyán is dolgozik.

beolvasas0002_1.jpg

Sok egyéb hasznos infóval együtt a teljes összefoglaló írásomat e témáról, hogy mindig kéznél legyen a VARRÓNŐT MINDENKINEK c. PDF könyvemben találod.

Töltsd le most!

 varrono_konyv_1.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr1714405040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása