2024. február 05. 12:09 - AranyKarika

Az alkotás az én kikapcsolódásom és boldogságforrásom

az_alkotas_az_en_kikapcsolodasom_es_boldogsagforrasom.jpg

Nemcsak a munkám, de a szabadidőm legnagyobb részét is az alkotás tölti ki, hiszen semmi más nem tud annyira boldoggá tenni, mint egy-egy saját terveim szerint elkészített darab megszületése. Az alkotás számomra nem csak hobbi, hanem egyfajta terápia is, melynek segítségével kiélhetem a kreativitásomat.

Az egyik legnagyobb szenvedélyem a kötés. Imádok különböző mintákat és fonalakat kipróbálni, kombinálni, figyelni, ahogy a tű és a fonal csodálatos mintákat hoz létre. Legyen szó pulóverekről, sálakról vagy kiegészítőkről, mindig izgalommal tölt el, hogy saját tervem alapján készíthetek valami újat és egyedülit.

A horgolást is kedvelem, de a kötőtűnél kevesebbszer veszem a kezembe a horgolótűt, pedig olyan érzést ad, mintha varázsolnék. Csodaszép mintákat lehet létrehozni ezzel a technikával is.

A varrogatás ugyancsak elengedhetetlen része a kreatív kibontakozásomnak. Huszonnyolc évig női szabóként tevékenykedtem így a varrás szeretete megmaradt, és egy-egy szép anyagdarab alkotásra ösztönöz.

Az alkotásban számomra nemcsak a végeredmény a lényeg, hanem maga a folyamat is. A csendes pillanatokban, amikor a minták kötésére, horgolására figyelek, egyfajta meditatív állapotba kerülök, és minden mást kizárok magam körül. A tervezés folyamata pedig szabadságot ad, hiszen csak a saját elképzeléseimnek kell megfelelnem.

A saját terveim alapján készített alkotások egy kis darabot adnak a személyiségemből. Az új projektek megálmodása, a tervezés részleteinek kidolgozása és végül a végeredmény létrehozása mind-mind hihetetlenül inspiráló és örömteli számomra.

Ezek az elkészült darabok különlegessé és egyedivé teszik a ruhatáramat, és büszkén viselem őket. Az értékesítésre készített munkáimat a webáruházban megtalálod, bízom benne, hogy a megvásárolt munkáimmal másoknak is örömöt szerezhetek, boldoggá tehetem a mindennapjaikat.

                                              

                                               

 

20143_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr218319085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása