2024. február 11. 13:22 - AranyKarika

Melírozott, kötött, nyári felső

modell, minta leírás-letölthető PDF

 

melirozott_kotott_bluz.jpg

Egy különleges alkotásomat szeretném bemutatni neked. Mint sokan tudják rólam, szeretem a szabadidőmet kreatívan eltölteni. Az egyik legkedveltebb hobbim a kézimunka, különösen a kötés. A kézimunka számomra egyfajta meditatív tevékenység, ahol kiélhetem fantáziámat és alkotókedvem.

Ahogy beköszöntött a tél, úgy éreztem, elérkezett az ideje, hogy készüljek a jövő nyárra és elkészítsek egy csipkemintás, könnyed nyári felsőt. Ez a projekt különösen inspiráló volt számomra, hiszen ezzel a szép szakaszosan festett pamut fonallal sikerült olyan mintázatot létrehoznom, ami igazán lenyűgöző. Bár féltem, hogy a mintázatot nem adja ki kellőképpen, de mint látjátok ez szerencsére nem így lett. A színátmenetes fonal gyönyörűen kiadja a csipkeminta részleteit, így a felső különleges és egyedi lett.

A nyári felső kialakításában számomra fontos volt, hogy légies és laza legyen, ami tökéletesen illik a nyári időjáráshoz. A rövid ujjú fazon és az egyenes szabásvonal segíti a kényelmes viseletet.

Az elkészítése némi türelmet és odafigyelést igényelt, hiszen a csipkeminta aprólékos és részletes munkát követelt. Azonban nagyon élveztem minden pillanatát és büszke vagyok az eredményre. A felső tökéletesen passzol az összes nyári outfithez, legyen szó egy egyszerű farmerről vagy akár egy szoknyáról.

kek1.jpg

Nem csak a felső elkészülése öröm nekem, hanem az is, hogy sikerült megvalósítani azt, amit elképzeltem. Érzem, hogy ez a felső nemcsak egy ruhadarab, hanem egy kis részlet a személyiségemből és az alkotói létemből is.

Ha számodra is fontos a kézimunka és a kreatív tevékenységek, talán inspiráló lehet az, amit bemutatok. Érdemes kipróbálni a technikákat és a fonalat, hogy még izgalmasabbá és egyedivé varázsoljad ruhatáradat, mert az alkotás öröme és a saját kezed nyomán születő mestermű mindig fényt hoz az életedbe.

Remélem, tetszik az elkészült csipkemintás nyári felsőm, és talán bátorítani tudtalak arra, hogy kipróbáljad a projekteket akár a saját stílusodban, kedvenc fonaladdal. Közben pedig ne feledd: az alkotás mindig egy része lesz annak, aki azt megalkotta.

Kellemes időtöltést kívánok!

AranyKarika

A nyári rövidujjú felső mérete: 36- 38 -as mértenek megfelelő

Fonal: JarnArt Yeans Crazy color: 7204

Összetétel: 55% pamut, 45% poliakril

Kiszerelés: 50 g/ 160 m

Ajánlott tűméret kötéshez: 3,5 mm

Ajánlott tűméret horgoláshoz: 3,5 mm

Felhasznált fonalmennyiség: 25 dkg a Crazyből

 

Szegélyhez: YarnArt Jeans color: 0


Összetétel: 55% pamut, 45% poliakril

Kiszerelés: 50 g/ 160 m

Ajánlott méret kötéshez: 3,5 mm

Ajánlott tűméret horgoláshoz: 3,5 mm

Szükséges mennyiség:kb. 2 dkg a Jeansból

Nehézségi fokozat: Haladó

A leírást elektronikus formában, PDF fájlban küldöm a fizetés után a vásárláskor megadott email címre. Ezért kérlek pontosan add meg azt.

 A letölthető PDF itt vásárolható meg

konyv_2.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr7318323743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása