2023. december 16. 11:00 - AranyKarika

PÁVA MINTÁS - horgolt táska, ajándék kiegészítőkkel

Egyedi ajándék ötlet, kézimunka kedvelőnek

pavas_horgolt_taska.jpg

A táska itt megvásárolható

Légy bohém és derűs, páváskodni ér. Virulj ki te is tavasszal, jöjjön a felhőtlen nyár, ebbe a táskába minden belefér, ami muszáj. Friss színeire öröm nézni, felpezsdíti a leghétköznapibb lótifutit - te pedig elégedetten zsebelheted be a barátnők elismeréseit.

Ez a csodaszép horgolásminta a táska elején, felidézi a szétterített pávafarok szépségét. Hátoldala pedig mandalára emlékeztető mintázattal készült. Munka közben egészen belemerültem a horgolás művészetébe, a színekbe és abba, hogyan hozható létre ezzel a mintával egy egyedi és különleges páva mintás táska, különböző színű fonalak és öltések használatával.

Bízom benne, ha ezt a horgolt táskát választod, akár magad örömére, akár ajándékba szánod, elégedett leszel, amikor a válladra teszed és büszkeség tölt el, amikor bezsebeled vele az elismeréseket. 

Két kiegészítőt küldök hozzá ajándékba: egy nyakláncot és egy pár fülbevalót. Mindkettő mintáját a pávafarok ihlette.

horgolt_pavas_nyaklanc_fulbevalo.jpg

Formája, nagysága ideális, hétköznapi használatra alkalmas, pakolós táska. Belsejében zsebbel ellátott bélés van, cipzárral záródik.

Színek:

Monaco kék  Páva kék  Lángvirág  Limezöld  Mimóza  Frézia

Mérete:

Szélessége: 33 cm

Szájnyílás: 30 cm

Mélysége 27 cm (cipzártól az aljáig)

Magassága: 30 cm

Oldalszélessége: 3 cm

Minta: LillaBjorn

A pávás táskát 100 % pamut alapú Catania fonalból horgoltam. Színtartó, formatartó. Tisztítása, áztatás után kézzel történjen.

kek_beleseje.jpg

A horgolás a kézimunka népszerű formája, amely magában foglalja a fonal és egy megfelelő méretű horgollótű használatát. Különféle tárgyakat készíthetünk így, beleértve a táskákat is. Ez a hobbi évszázadok óta létezik, és nemzedékről nemzedékre öröklődik. A horgolás nemcsak kreatív eszköz, hanem terápiás is, ellazulást és stressz oldást tesz lehetővé. A horgolt táskák népszerű cikkek, amelyeket szabadidőmben  szívesen készítek. Nemcsak praktikusak, de stílusosak és személyre szabhatóak .

20143_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr9618282299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása