2024. február 02. 08:23 - AranyKarika

Stílus és melegség: kézzel kötött bordó fejpánt

by_aranykarika.jpg

Szabadidőmben szívesen kötök kézzel, és most éppen egy meleg  fonalból készült fülvédőt, fejpántot alkottam. Ez az egyedi kiegészítő bordó-melírozott fonalból készült, amelynek csavaros, télies mintázata különlegessé teszi.

Ez a  kézzel kötött fülvédő, fejpánt tökéletes választás a hideg téli napokra.Ez a meleg és kényelmes kiegészítő nem csak megvéd a hidegtől, de stílusosabbá is teszi megjelenést.

Az egyediség számomra nagyon fontos, így a fülvédőim mindig egyedülállóak. A bordó szín elegáns és könnyen kombinálható, így bármilyen ruházathoz jól mutat. A csavaros, télies mintázat pedig garantáltan felkelti a figyelmet és különlegessé teszi a fülvédőt.

bordo_fulvedo_2.jpg

Rendszeresen kapok pozitív visszajelzéseket a készített kézimunkáimról, örülök, hogy sok embernek örömet szerezhetek ezekkel a különleges darabokkal. A kézzel kötés számomra kikapcsolódást jelent, és büszke vagyok minden egyes elkészült darabra.

Ne hagyd, hogy a hideg téli napok kifogjanak rajtad! Vásárold meg és használd ezt a meleg, egyedien stílusos fülvédőt, fejpántot.

A fülvédő YarnArt EVEREST fonalból készült. Egy rendkívül kellemes tapintású fonal, amely garantáltan felmelegít a hidegben. A színátmenetes fonalnak köszönhetőena csavaros mintázat szépen mutat belele kötve. Mosógépben 40°-on mosható. 

Összetétel: 70% akril, 30% gyapjú

A fülvédő 54-58 as fejkörmérete megfelelő.

Szélessége 12 cm.

yarnart_everest_7036-500x500.jpg

A Fejpánt-fülvédő megvásárolható a Webáruházban: kattints ide

 

                                           

20143_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr9418317029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása