2022. augusztus 01. 18:51 - AranyKarika

Hogyan varázsold újjá, divatossá a pólódat?

 

Egy képet találtam a neten, ennek alapján te is újjá varázsolhatod a pólódat, pulcsidat.Jönnek a hosszabb téli esték és lesz idő otthon üldögélésre, de használd ki és alkotás magadnak irigylésre méltó darabokat. 

Vegyél elő a szekrényedből egy sima, minta nélküli pólót. A rongyosodban talán akad némi organza anyag maradéka. Itt a képen piros organzából készítettek pipacsokat. Ha nincs akkor vegyél egy 30 cm-t nem kerül sok pénzbe, olcsón megúszod.

Vágjál ki kisebb és nagyobb köröket belőle, egy kis gyertya lángjánál pörköld meg őket,hogy kapjanak egy kis keményebb szélt, ne rojtozódjanak. Rakd egymásra őket a kép szerint és varrd fel tetszés szerint a pulcsidra. Hímző fonalból varrjál nekik szárat és levelet. A képen textilfestő tollat használnak, ezt is vehetsz a hobbi boltban és ráfestheted a leveleket, szárakat az anyagra. A festéken lévő használati útmutatót tartsd szem előtt, hogy a festék, tartós és színtartó maradjon. Kész is az egyedi darab amit a barátnőid joggal dicsérnek majd meg.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr4217894859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása