2022. augusztus 05. 18:58 - AranyKarika

"Tenyér-fa" szülinapi ajándékba

Egy nagyon aranyos ajándékot ajánlok mindazoknak akik szeretik az egyszerű, különleges, egyedi dolgokat. Sokaknak a szándék, a szeretettel teli dolgok számítanak, nem a drága és boltban kapható cuccok.

A képet a lányomék készítették a "messzi" papának, születésnapra.

Vásároltak egy "A"4 méretű keretezett üveget. Festék volt a háznál, hiszen a lányom kedvenc időtöltése korábban az üvegfestés és a rajzolás, festés volt.

A kis Zalán élvezettel kenegette a kezére a festéket és nyomta a papírlapra a két kis   tenyerét. A fa törzsét a lányom felfestette a lapra, azután mindenki  otthagyta a kéznyomát. 

A kis képet keretbe rakták, eléje került az üveglap és szépen becsomagolva a nagypapának adták , aki örömmel rakta fel a falra az egyedi szülinapi meglepetést.

Ajánlom ezt az ajándékot anyáknapjára, mamáknak, szülinapra a család tagjainak.Könnyel elkészíthető egyedi, és nem utolsó sorban a közös meglepetés készítés öröme is kell a léleknek.

A bal oldali tenyér az apukáé, jobb oldali az anyukáé és a két felső a Zaláné.

Ugyanezt elkészítették pólóra is. Ruhafestékkel természetesen.

polo_tenyerfas.JPG

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr10017894863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása