2022. december 18. 13:10 - AranyKarika

Csipkeóra?...az meg mi?

...és mire való?

cspkeorak_kep_blogba.jpg


A horgolt Csipkeóráim  különleges és exkluzív lakberendezési tárgyak, amelyek készülhetnek kifejezetten egy adott személy számára. A személyre szabott csipkés kézimunka kiváló ajándék egy olyan hölgynek aki szereti, csodálja a horgolt alkotásokat és szívesen díszíti vele a lakását.
A falióra horgolt csipkemintája többféle színben készítem. A horgolt csipkét és az óraszámokat egy 30 cm átmérőjű falapra ragasztottam. Felülete lakkréteget kapott, így ha porosodik, könnyen tisztítható. Az óraszerkezet fekete mutatói szépen illenek a csipkés mintázatú terítő alaphoz. Falra akasztható. Dekoratív emlék, ami rápillantva felidézi az ajándékozót.

aranylo_nap_csipkeora-1.jpg bekes_erdo_1_csipkeora.jpg bozavirag_csipkeora_1.jpg
mosolygo_dalia-csipkeora-horgolt_faliora_jpg_1.jpg nyugvonapfeny_csipkeora-1.jpg oszulo_erdo_1_csipkeora.jpg
romantikus_alom-csipkeora-horgolt_faliora_1.jpg tavaszi_ret-csipkeora-horgolt_faliora_2.jpg varazslatos_egbolr_csipkeora.jpg



Egy alkalomhoz illő sorral kiegészítve születésnapra, anyák napjára, ballagásra, házassági évfordulóra ajándékozhatod.
Az órához egy kis táblácska rögzíthető, melynek felületére személyre szóló rövid felirat kérhető. Ezt a táblácskára pirográf technikával ráégetem. A kiegészítés ingyenes, nem változtat a horgolt Csipkeóra árán.

Valamennyi vásárolható Csipkeórám a webshopban elérhető.

20143.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr2818005208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása