2023. március 09. 16:43 - AranyKarika

Nemcsak egy fotó idézheti fel az emlékeket...

Gravírozott, arcképes üvegek

nemcsak_egy_foto_tudja_felidezni_az_emlkeket.jpg

Különleges és egyedi a fénykép után készített arcképek gravírozása italos üvegre, plakettre, üveglapra, szeretetfényre. Egy-egy ünnephez illő motívummal, személyre szóló szöveggel, idézettel, kiegészítve, biztos lehetsz abban, hogy az emléked igazán exkluzív meglepetés lesz.

Egy arckép után gravírozott üveggel ki tudod fejezni szavak nélkül is a szeretetedet, az odafigyelésedet, a háládat és a gratulációdat.

Ajándékozhatók házassági évfordulóra, születésnapra, diplomaosztóra, ballagásra és keresztelőre is. Bárhova helyezik, vagy használják az arcképes, gravírozott üveget, mindig felidézi az ünnepet és az ajándékozót s.

A képeken néhány arcképes emlékeket látsz. A többit a honlap GALÉRIÁJÁBAN láthatod.

Ezzel a kitűnő ajándékozási lehetőséggel te is élhetsz, ha Szavak Nélkül Mesélő arcképes üveget rendelsz tőlem.

Kívánom, hogy tapasztald meg te is azt az örömöt, amikor egy arcképes gravírozott üveggel elcsalod a meghatottság könnyeit az ünnepelt szemébe. Várlak szeretettel, hogy segíthessek ebben neked.

Mit kell tenned ehhez?

 Minezekhez egy jó minőségű, minél közelebbi, nagy felbontású fotót kell küldened az arcról emailban. Arckép gravírozását, 3D -ben szabad kézzel készítem, a fotókon látható minőségben. Mivel nem gépi lézergravírozás, ami pontosan ugyanazt adja vissza, így a képen minimális eltérés lehetséges. A kèsz kèp 80- 90% hasonlósággal bír. nem  lézer garvírozás, ami számítógéppel történik és ugyanazt a fotó minőséget adja vissza.

Ha több személyről kérsz munkát, és más-más képeken tudod küldeni, semmi gond, én megszerkesztem ahogy kéred.

Általában 6 x 6, 6 x 8 cm-nél kisebb arcképeket nem készítek, mert ez az a méret, amiben kézzel megfelelően ki lehet dolgozni az arcvonásokat, el lehet érni a 3D hatást.

Pezsgős üvegre nem gravírozok arcot, semmilyen mintát sem, mert az üvegben lévő feszültség miatt veszélyes, már egy alkalommal felrobban előttem egy pezsgős palack... megúsztam sérülés nélkül, hála a szemüvegnek és a maszknak.

Bármilyen üvegre kérheted, aminek van akkora sima felülete, hogy a fenti méretben ki lehet dolgozni a képet.

Hogyan készül egy arcképes gravírozott üveg?

Nézd meg a videóban

 

 

Ajándékozz egyedit minden alkalomra!

Fejezd ki, közvetítsd személyes üzenetedet MESÉLŐ ÜVEGGEL

A másik öröme és az ebből fakadó hála érzése a legnagyszerűbb kincs a világon!

 

20143_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr9518051932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása