2022. szeptember 07. 19:18 - AranyKarika

LEVENDULA LINA - Szerencsehozó boszorkánybaba

Ez a boszika seprűjén ülve vigyázhat a kertedre, óvhatja a levendulásodat, szerencsét hozhat a hajlékodra. csupa lila színű öltözéke van, nagyon elegáns, csinos a megjelenése.

Ajándékozd a boszit egy leánybúcsúra, hiszen minden leendő ara egy boszorka. Adhatod születésnapra a barátnődnek, ha érti a viccet és díjazza az egyedi, darabokat. Klasszul mutat egy jósnő , kártyavető jósdájában. Magadnak is örömöt szerezhetsz vele, állítsd vagy függeszd fel a konyhádba ès nem leszel egyedül a főzés magányos óráiban.
A vicces, kedves ajándék új és maradék textilek, drótok, gyöngyök, csipkék felhasználásával készült. A boszorkány baba az én elgondolásom alapján valósult meg.

Drót váza van, de tapintása a rátekert vatelintől puha. Felfüggeszthető kabala, lakásdekoráció. Levendula Lina, szerencsehozó boszorkány baba, 40 cm magas, a seprűjére ültetve 55-60 cm.

Teste drót vázból van, de puha tapintású mert flízzel van betekerve.

Levendula Lina gazdira vár , megvásárolható A webáruházban

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr3817926509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása