2022. szeptember 15. 10:27 - AranyKarika

Itt van az ősz, sálat a nyakra, stólát a vállra

woman-gd19b6ca0b_640.jpg

Itt van az ősz, a sálak szezonja. Én  nagyon szeretem mert praktikussága mellett dekoratív, színes megjelenést ad . Egy pulóvert, ruhát nagyon feldobhatsz vele, sőt nadrág és szoknya derekára kötve viselhető.

Az alábbi képeket a neten találtam, vannak köztük stólák is , melyeket egy alkalmi ruhához te is megvarrhatsz, nem kell nagy rutin hozzá. Egy alkalmi anyagból készítve szinházba, esti programhoz is viselheted. A legtöbb nyári ruha ujjatlan, így egy hozzá színben harmonizáló stóla, egy csattal, kitűzővel összefogva, alkalmivá teszi a ruhádat, és esti programhoz megfelelő kiegészítő lehet. A muszlin anyagok nem gyűrődnek, kis helyen elférnek, jól összehajtogathatók és erre a célre kiválóak.

Selyemkendő és a megkötésének a rajza, próbáld ki, nagyon mutatós és egyedi megjelenést kölcsönöz.

 

Nagyon egyszerűen összefogva is dekoratív, ha megfelelő színeket használsz.


 

 

            

Egy szövetből készült stóla kabátra, ruhára terítve, meleg és egyben öltöztet is.Most nagyon divatos lehetsz ha varrsz egy hasonlót magadnak, ha megkötöd akkor a ruhán pulóveren is viselheted.

Szoknya vagy nadrág derekán is mutatós a megfeleő színből választott kendő.

Vastag szövet sálra gomblyukakat varrhatsz, hogy a szél ne fújja le a válladról, ezt a stólát akár egyszínű kabátra is ráterítheted.

Csipkestóla egy alkalmi ruha felett. Csodaszép, szegés nélkül készült, egy kis ügyességgel te is megcsinálhatod az alkalmi ruhádhoz. Olyan csipkét vásárolj amit körbe lehet vágni a minták mellett úgy, hogy az utánn ne rojzosodjon.

Fehér csipkéből akár egy menyasszonyi ruha fölé is viselhető, boleró helyett.

Kösd meg buklé fonalból :)

Ez a kis stóla egy másfél méter hosszúés80 cm széles anyagból elkészíthető, a méterásu boltokban kapni hasonló anyagokat. Hosszában összhajtod és a közepén készítesz egy gomblyuk szerű nyílást. akkora legyen, hogy a fejed beleférjen, a válladon megálljon. Egy egyszerű szövet ruhára terítve egy flitteres, dekoratív anyag akár estélyi ruhává varázsolható.

 

Színes, vidám őszi napokat neked!

 

                                                                    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr5517902499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása