2023. január 09. 08:51 - AranyKarika

Horgolt cica nyakörv

Csináld velem-DIY

horgolt_cica_nyakorv.jpg

Három cuki kis cicánk van, akik a házunk körül alakították ki a birodalmukat, de amikor megláttam a neten egy hasonló cica nyakörvet, úgy gondoltam ezt meg kell horgolnom és ha csak egyszer, de látnom kell valamelyik cicánk nyakán. Olyan cuki kis nyakörv, nem tudtam kihagyni.

Mivel a cicáink kint a szabadban mozognak, nem hagyhattam Zorró nyakán, csak a fotó kedvéért tettem rá. Szobacicánk azonban nagyon mutatós kis darab, ha tudsz horgolni készítsd el, Barátnő cicájának is ajándékozhatod. :)

Szobacicáknak ajánlom ezt a nyakörvet, hogy a kis kedvenc még szebb legyen.

Ha tudsz horgolni a videó segítségével elkészítheted.

A kezdősor annyi láncszemből álljon, amekkora a cica nyaka körbe mérve. Erre jön egy sor egyráhajtásos pálca, majd erre a videóban látható zöld színű fonallal horgolt sor, minden harmadik szembe 2 egyráhajtásos pálca, majd a harmadikba jön a gombócminta. Itt az előző sor 2 pálcája közé 5 db egyráhajtásos pálcát horgolunk majd az elő szemnél beszúrva az utolsó láncszemmel összekötjük őket. A harmadik sorban rövidpálcákat horgolunk a bombóckák közé.

                                                                              

Ha tetszett az ötlet, köszönöm ha megosztod. :)               

alairasos_kepem_nagyban_1.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr3318021900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása