2022. július 31. 19:02 - AranyKarika

Farmernadrágból csipkés szoknya

Egy kreatív ötlet a kiszakadt farmered újrahasznosítására.

Íme egy kreatív ötlet, amit te is elkészíthetsz magadnak ha van egy kis kézügyességed és varrógéped otthon.Úgyis jönnek a téli esték lesz idő a varrogatásra, alkotásra.Ilyenkor a kiselejtezésre váró farmernadrágodat előveheted és újjá varázsolhatod.Ha kiszakadt a szára, vagy kivásott az ülepén mert összeér járás közben a lábad között, kidörzsölődött, kivásott, elvékonyodott az anyag, akkor folt helyett egy igazán jó ötlet ez a csini kis szoknya.Csak a csipke kerül némi pénzbe.

Vegyél néhány méter csipkeszalagot, vágd el a megunt vagy kikopott szárú farmernadrágodat éppen a cipzár alatt szegd el a szélét, ha nincsen overlock géped akkor cikk-cakk öltésekkel is jó lesz.Ezután szépen varrogasd rá a csipkeszalagokat egymás fölé, egy kissé takarják egymást. Addig varrogassad a csipkecsíkokat amíg a szoknya olyan hosszú nem lesz mint amilyet szívesen viselnél.Ha készen van és horgolni is tudsz akkor készíthetsz hozzá egy övet is. Ha nem tudod a horgolás fortélyait akkor keress egy ismerőst aki neked szívesen meghorgolja. Nagyon csinos lesz így a szoknya.
Biztosan megfordulnak utánad ha ebben sétálsz végig a főutcán...

/A netről ollózva a kép./

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr8317894865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása