2022. augusztus 18. 10:04 - AranyKarika

Rojtos szárú rövidnadrág

Csináld magad - DIY

nevtelen_1.jpg

A nyár slágere a rövidnadrág, sosem megy ki a divatból, pláne ha farmerból készül. Dobd fel csipkével, legyen egyedi, hozzád illő stílusú.

Nem kell hozzá semmi más csak egy farmer nadrág, amit el kell vágni a szükséges hossznál és rávarrni a függöny rojtot vagy a csipkét, amit készen lehet venni, különböző szélességben és színben a rövidáru boltokban. Ehhez a darabhoz még varrógép sem kell, mert kézzel is fel lehet varrni rá a csipke szalagot. Erősebb cérnával dolgozz ha így készíted el. Sűrűn öltögess és alapos munkát végezz. Ez így egy kicsit több időbe telik, ha van otthon varrógép akkor az elkészítése néhány percet vesz igénybe.Elvágod a szárát a kívánt hossznál és rávarrod a csipkét vagy rojtot.

Máris kész a csábítóan dögös, nadrág egy nyári kánikulai randihoz....

Nem kell kidobni a megunt vagy kivásott nadrágot, el lehet készíteni belőle ezt a változatot. Általában a nadrág a láb között, ülepen kikopik, elvásik, kilyukad mert az anyag kidörzsölődik ahogyan járás közben a combok összeérnek.

Íme egy jó ötlet a "halálra ítélt" megmentésére!

Ha maradék csipkéd vagy rojtod van, akkor a levágott szárakból egy táskát is készíthetsz, varrhatsz magadnak. Nem nehéz, csak némi ötlet és készügyesség kell hozzá.

Jó munkát kívánok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr217902483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása