2020. december 12. 17:21 - AranyKarika

FARSANGI JELMEZEK GYEREKEKNEK- nyomtatható álarcok

Ingyenesen letölthető e-book

mock-00037_4.png

Te szívesen emlékezel vissza az óvodai, iskolai farsangi bálokra, jelmezes felvonulásokra?

Minden gyereknek várva várt esemény az életében évről évre a farsangi felvonulás az oviban, suliban, hiszen ilyenkor "azzá válhatnak" amivé akarnak. Persze ha a szüleik, rokonaik segítenek nekik ebben.

A mai gyereknek legtöbbször egy kölcsönzőből vesznek jelmezt, pedig a jelmezek együttes elkészítése maradandó élményt nyújt.

Aki nem tud varrni, vagy nincs varrógépe, az is megoldhatja egy álarccal, kisebb kézzel elkészíthető varrásokkal a gyerek által megálmodott jelmez elkészítését.

Gyerekekre fókuszálva összegyűjtöttem egy csokorra valót a legkönnyebbekből, ugyanakkor ötletes jelmezekből ebben az ebook-ban. Huszonnégy oldalon ötletes, egyszerűen elkészíthető jelmezt és kinyomtatható maszkokat találsz.

Segíts a gyerkőcnek azzá válni egy napra ami nagyon szeretne. Válasszatok jelmezt és készítsétek el közösen.

Kattints a képre és letöltheted a könyvet

 mock-00053_2.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr5816329998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása