2020. december 12. 17:14 - AranyKarika

Libacsalád varrása -Varrd velem - DIY

Ingyenesen letölthető e-book

mock-00037_3.png

Tavasszal mindig megújulunk, örülönk a kikeletnek és nagy kedvvel vágunk bele a lakás nagytakrításának. lyenkor lecseréljük a karácsonyi, téli dekorációkat, aki szeret varrogatni annak már biztosan vannak külömböző kis kedvenc figurái, dekorációi.

Most én is szeretnék hozzájárulni egy kedves kis libacsaláddal a készletedhez.

Az unokával, gyermekeddel együtt is elkészítheted, az együtt töltött kreatív órák, a szabás-varrás mindig maradandó sikerélményt nyújtanak a kicsiknek. Rájuk bízhatod a figurák kitömését, a nagyobbak pedig a varrást is csinálhatják a felügyeleteddel.

Kedves tavaszi lakásdekorációt varrhattok a munkafüzet segítségével. A kis libák könnyen kézbe foghatók, szorongathatók és ha a farsangra varrjátok meg őket, a gyerkőc beöltözhet Ludas Matyinak velük.

Nem is kell sok hozzávaló a ruhához, fehér ige , fekete nadrágja mindenkinek van, a darág derék részébe egy zsineg is beleköthető, egy kis kalapba pedig egy libatollat készíthetsz akár kartonból is. A libákat sorban a nadrág derekához kell varrni és már meg is van a farsangi jemez. :)

Én magam egyszer már voltam Ludas Matyi, a kép alapján hátha megihlet a dolog és kedvet kapsz a farsangi jelmezhez te is.

A leírással és a szabásmintával könnyen megvarrható a Márton, vagy a Gedeon család.

Akár húsvéti ajándék is lehet az unokádnak, gyermekednek. Három külömböző méretű kis libát találsz a füzetben. Nem kell hozzá szaktudás csak némi jókedv egy darabka fehér és kevés sárga anyagmaradék és nem árt egy működő varrógép sem... :)

Töltsd le most INGYEN a munkafüzetet, kattints a képre

libacsalad_fuzet.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr2816329990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása