2020. december 12. 16:50 - AranyKarika

TURI A GARDRÓBBAN-Hogyan hasznosítsd a megunt farmerodat újra?

Ingyenesen letölthető e-book

mock-00037_1_2.png

Letölthető ötletek, útmutatók, leírások, szabásminták hobbi varrónőknek, egy huszonhét éves tapasztalattal rendelkező női szabótól, aki hosszú évek során, több megoldást talált arra, hogy a család, a barátnők, a megrendelők kiselejtezett farmerjai újjászülessenek.

Minden tavasszal ott álltam a gardrób előtt, hogy kiselejtezzem a család megunt farmerjait.

Sokat gondolkodtam azon, hogy mit kezdhetnék az évek során összegyűlt farmeringekkel, dzsekivel, nadrágokkal, szoknyákkal. Kidobni sajnáltam őket, mert még jó állapotban voltak.

Amikor egy új farmert vettem magamnak lelkiismeret furdalást éreztem és a családom is piszkált.

-Minek az új, jó még a régi is!

Igazuk volt! Valaha pénzt adtam értük, nem szívesen dobtam őket a kukába. Arra is gondoltam, hogy elajándékozom őket, vagy odaadom a Vöröskeresztnek...

Tehát ki kellett találnom valamit!

Alkotói vágyamtól hajtva késztetést éreztem arra, hogy ha akad egy kis szabadidőm varrogassak belőlük valami hasznosat. Megszületett az első táskám, aztán a második.....Minden elkészült darabbal enyhült a lelkifurdalásom, a családom és barátnőim dicséretét bezsebelve, egyre nagyobb kedvet érzetem az újabb darabok elkészítéséhez, nem beszélve arról, hogy a családom sem dörgölte már az orrom alá, hogy már megint minek vettem egy másikat farmert... :)

Így aztán sorra született meg a farmer ezer arca, a táskák, tarisznyák, a mindennapokon használatos darabok. Lassan ujjá születtek a kezem alatt a megunt farmerok. Az alkotás, újrahasznosítás örömmel töltött el. A szebbnél szebb darabok elismerést váltottak ki a barátnőm, ismerőseim szemében és kaptam a megrendeléseket egy-egy darab megvásárlásához.

Tudom, hogy te is egyike vagy azoknak a hobbi varrónőknek, akik keresik erre a megoldást, tele vagy késztetéssel, hogy varrj valamit farmerból, ezért a "Hogyan hasznosítsd a megunt farmerodat újra?" c. könyvben leírtam 9+1 receptet, melyek segítségével könnyen eleget tehetsz alkotói vágyadnak.

MIBEN SEGÍT NEKED EZ A letölthető KÖNYV?

Ez a gyűjteményem sok év tapasztalatának és munkájának az eredménye, válogatás, amelynek segítségével, kevés varrni tudással is boldogulni fogszötleteket kapsz. A leírások, minták segítségével tervezd meg a saját ízlésednek megfelelő varrományaidatNe dobáld ki te sem a család megunt farmerjait, inkább kezdj hozzá és egyedi, saját kezed által varrt munkát ajándékozz a gyermekednek, unokádnak vagy a barátnődnekLegyen a saját stílusodnak megfelelően varrt táskád.

harmincnyolc oldalnyi anyag, képek és útmutatók, szabásminták segítenek neked abban, hogy magabiztosan szülessen meg kezed alatt egy új, stílusos darab, ami elismerést vált ki majd az ismerőseid körében és hasznos kiegészítője lehet a ruhatáradnak, jó szolgálatot tesznek a mindennapjaidbanSaját időbeosztásod szerint bármikor előveheted, nem kell tanfolyamra járnod.

A teljes letölthető könyvet PDF formában megkaphatod , INGYEN!

TARTALOM:

1. Farmernadrágból kötény varrása

2. Tarisznya varrása farmerszoknyából

3. - 4. Együttes varrása 1.db farmernadrágból

5. neszesszer varrása applikált mintával

6. Farmerpapucs varrása zsebekből

7. Táska farmerdzsekiből

8. Válltáska varrása farmernadrágból

9. Füles táska varrása csípőnadrágból

+ 1 ajándék ötlet

Neked való ez a letölthető gyűjtemény:

- ha szeretsz varrogatni,

- ha hajt az alkotói vágy

- ha tele a rongyos zsák farmerral, amit sajnálsz kidobni

- ha vágyat érzel ahhoz, hogy kipróbáld magad és valami szépet alkoss.

- ha már sok ötletet láttál a neten, de leírás nem volt hozzá.

- ha van egy lányod, unokád aki szívesen hordaná a vállán az általad megvarrt tarisznyát, viselné a kezed alól kikerült papucsot..

- ha a barátnődnek szeretnél egy magad készítette meglepetést adni.

- Ha van varrógéped, de az sem baj ha van az anyukádnak vagy a barátnődnek egy megbízható, akár egy- egy csajos délutánon közösen is alkothattok.

A farmer újra hasznosítása az a tevékenység amivel egyrészt megmented a megunt ruhádat, másrészt kiélheted kreativításodat, megvarrhatod az egyéni stílusú farmertáskáidat, kiegészítőidet, valamint egyedi darabokkal szerezhetsz meglepetést. Ehhez nem kell más, mint egy kis kreativitás, alkotói vágy, némi varrni tudás, ötletek, leírások, varrógép, tű, cérna, olló, no és persze egy megunt farmer.

Töltsd le most ingyen kattints a képre

mock-00053_1.png

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aranykarika.blog.hu/api/trackback/id/tr416329952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása